|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Alkometer diverse
Indhold på siden:

Digitalt alkometer. Måler helt præcist..
Køb et Alkometer til den bedste pris. Takket være vores Alkometer, kan du nu gå til fest med vennerne, og bagefter kontrollere om du er i stand til at køre hjem. På den måde undgår du....
Kategori: Diverse - Hjem & Have
Billigt: Smart mini alkometer.
Det være svært at vurdere, om man har fået for meget til at sætte sig bag rattet. Med dette alkometer kan du let måle din promille, så du med god samvittighed kan sætte dig bag rattet. Få 1 stk. for 99 kr. og 2 stk. for kun 149 kr. inkl. levering!.
Kategori: Diverse - Gadgets
Sentech Alkometer ALC-2.
Lækkert alkometer som benytter brændselscelle teknologien, som er alkoholspecifik.ALC-2 fylder mindre end en smartphone, og er derfor nemt at have med, uanset hvor du skal hen.Alkometeret betjenes let ved hjælp af en enkelt knap på forsiden, hvorefter der kan pustes for at få et resultat.Pakken.
Kategori: Helse - Alkometer
LifeLoc Alkometer LifeGuard.
Det mest præcise alkometer til private der findes!Du kan måle din alkoholpromille meget nøjagtigt med dette alkometer. Mål din promille hvis du skal til en god middag eller fest. Dette alkometer er det perfekte redskab at have med sig, hvis man har tænkt sig at drikke lidt, og vil kunne holde øje med sin.
Kategori: Helse - Alkometer
Sentech Alkometer AL7000.
Alkometer AL7000 er et lille og handy alkometer, som let kan bringes med uanset hvor du skal hen.Instrumentet har en kort analysetid, og kan betjenes med blot èn knap, hvilket gør at alle kan finde ud af at bruge dette alkometer.—AL7000 er et sjovt indslag til enhver festlig lejlighed. Måleteknikken i.
Kategori: Helse - Alkometer
LifeLoc Alkometer FC10.
Alkometer FC10 fra Lifeloc er efter vores vurdering det bedste alkometer, der er produceret til dato.FC10 bliver i dag brugt af en lang række virksomheder og behandlingsinstitutioner landet over, hvor disse nyder godt af alkometerets høje præcision og stabilitet.Hurtigt AlkometerAlkometer FC10 har en.
Kategori: Helse - Alkometer
Sentech Alkometer AL9000 Plus.
AL9000 Plus benytter en lille brændselscelle. Brændselscellen i AL9000 Plus er—1/4 celle.—Alkometeret reagerer kun på alkohol qua brændselscellen som det er udstyret med, i modsætning til AL6000 og AL7000 som kan give udslag på andet end alkohol.Der er mulighed for tilslutning af USB-kabel til instrumentet,.
Kategori: Helse - Alkometer
Testdig Kalibrering Alkometer FC10.
Kallibrering og eftersyn af Alkometer FC10Kalibreringen sker hos testdig.dk. Testdig.dk anbefaler, at Alkometer FC10 kalibreres og efterses en gang om året.Visamarbejder med Unimenco A/S, som leverer og servicerer politietsalkometre. Derfor er det kun os og Unimenco, som kan tilbyde denneservice i Danmark. Vi.
Kategori: Helse - Tilbehør
Testdig Kalibrering af Alkometer LifeGuard.
Kallibrering af Alkometer LifeGuardKalibreringen sker hos testdig.dk. Vi anbefaler at Alkometer LifeGuard kalibreres en gang om året, det er dog op til den enkelte kunde om dette ønskes.Hvis Alkometer LifeGuard kalibreres årligt, kan de tage flere hundrede tests, uden at de mister præcisionen i målingerne.Det.
Kategori: Helse - Tilbehør
Testdig Kalibrering Alkometer AL9000.
Kallibrering af AL9000Kalibreringensker hos testdig.dk. Testdig.dk anbefaler at Alkometer AL9000 kalibreres en gang om året, det er dog op til denenkelte kunde om dette ønskes.HvisAlkometer AL9000 kalibreres årligt, kan de tageflere hundrede tests, uden at de mister præcisionen i målingerne.Det er meget.
Kategori: Helse - Tilbehør
Lion Laboratories Alkometer 500.
Lion alkometer 500 - alkometeret som det danske politibruger.Udviklet til politiet Vi er stolte over, at kunne præsentere detteprofessionelle alkometer. Alkometer 500 erdet seneste alkometer fra den verdensledende britiske producent Lion laboratorium, som ertilpasset politiet.Præcision med brændselscelle.
Kategori: Helse - Alkometer
Testdig Kalibrering af Alkometer DA8500.
Kallibrering af DA8500Kalibreringensker hos testdig.dk. Testdig.dk anbefaler at Alkometer DA8500kalibreres en gang om året, det er dog op til denenkelte kunde omdette ønskes.HvisAlkometer DA8500 kalibreres årligt, kan de tageflere hundrede tests, uden at de mister præcisionen i målingerne.Det er meget.
Kategori: Helse - Tilbehør
Sentech Alkometer AL6000.
Alkometer udgået af sortiment.Billigt lille alkometer til festlige lejligheder!Instrumentet har en kort analysetid og kan betjenes med en knap.———AL6000 er et sjovt indslag til enhver festlig lejlighed.SpecifikationerMåleområde0,00 til 4,00 ±Sensor typeHalvleder IKKE alkoholspecifikPræcision80% fra 0.00 -.
Kategori: Diverse - Præcision 80%
Testdig Kalibrering af 500.
Kallibrering og eftersyn af Alkometer 500Kalibreringen sker hos testdig.dk. Testdig.dk anbefaler, at Alkometer 500 kalibreres og efterses en gang om året.Det er meget simpelt. Det forløber sådan her:Du bestiller en kalibrering her.Vi sender en frankeret boblekuvert til dig. (Portoen er betalt og fortrykt)Du.
Kategori: Helse - Tilbehør
LifeLoc Mundstykker FC10 - 250 stk..
Mundstykker som passer til Alkometer FC10 og Alkometer 20.Mundstykket har en lille tap for enden så det er nemt at vippe af når du har brugt det.Der ligger 250 stk i en pose..
Kategori: Helse - Tilbehør
Sentech Sensor til AL6000.
Udskiftning af sensor for AL6000 bør ske efter maksimum 300 tests,ellers vil AL6000 ikke vise korrekt længere.OBS.Al7000 og AL6000 bør ikke anvendes til at bestemme om du kan køre bil efter indtag af alkohol.Vi anbefaler:Alkometer ALC-2Alkometer LifeGuardAlkometer 500.
Kategori: Helse - Tilbehør
Lion Laboratories Mundstykke 250 Stk. til 500.
Mundstykke til Alkometer 500. Dette er et engangsmundstykke, og må derfor ikke benyttes af flere, da dette kan have indvirkning på resultatet af alkoholtesten..
Kategori: Helse - Tilbehør
LifeLoc LifeGuard permanent mundstykke 1 stk..
Dette mundstykke passer til LifeGuard instrumentet.Er dit nuværende permanente mundstykke gået i stykker, bortkommet eller trænger du bare til at skifte det ud, så kan du købe et nyt her.Mundstykket skiftes ved sætte det i en 45 graders vinkel og trække det op af dit LifeGuard alkometer. Se evt..
Kategori: Helse - Tilbehør
SD-400 og S-300 mundstykker a 250 stk..
Mundstykker til alkometer SD-400 og alkoholmeter S-300.Mundstykker til disse to alkometre er lavet i PP-plast.Mundstykkerne ligger i poser af 250 stk..
Kategori: Helse - Tilbehør
V3
Kategorier på sider:

FAQ Alkometer Hvad kan man bruge et alkometer til1111 Beregn din promille Valg af alkometer Lovgivning spritkørsel Video af alkoholmeter Elektronik og EDB Alkometer diverse
 
 
 Du er her: Alkometer - Elektronik Alkometer - - Hvad er Alkometer en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.